logo
Praktische tips om resultaatgericht te kunnen leidinggeven
Individuele coaching op het gebied van persoonlijke effectiviteit
Ontwikkeling van de cursist staat centraal

Training projectmanagement

In de training projectmanagement van LearningCoach leer je vanuit persoonlijke visie en authenticiteit leiding geven aan een team, met meer invloed en minder drijvend op formele macht. Je leert op de juiste manier invloed uitoefenen op anderen, zodat je doel bereikt wordt en de teamkwaliteiten optimaal benut worden. Je leert vooral leidinggeven aan een tijdelijk projectteam. Daarom is het ook een training voor projectmanagement.

Leer jouw stijl van leiderschap kennen tijdens onze training projectmanagement

Voordat je iets opsteekt van de training projectmanagement, is het belangrijk om jouw leiderschapsstijl te leren kennen. Leiderschap kan immers verschillende vormen aannemen:

  • De formele leider, zoals bijvoorbeeld een teamleider of afdelingsmanager (vanuit zijn of haar positie in de organisatie).
  • De functionele leider, zoals bijvoorbeeld een projectleider (vanuit functionele verantwoordelijkheid).
  • De natuurlijke leider: informeel leiderschap, losstaand van functie of positie in de organisatie.
  • De persoonlijke leider: die individueel richting geeft aan ontwikkeling en gedrag.

Geef leiding op een manier die bij je past

Wanneer je weet wat jouw leiderschapsstijl is, leer je je medewerkers aansturen op een manier die past bij jouw leiderschapsstijl. Zo voel je jezelf zeker prettig in je (nieuwe) rol als projectleider. Ga jij binnenkort een groepje collega’s aansturen tijdens een project en kun je hierbij wel wat ondersteuning gebruiken? Neem voor meer informatie over en inschrijvingen voor onze training projectmanagement contact met ons op via +31 (0)161 - 232 211 of ons contactformulier.