logo
Praktische tips om resultaatgericht te kunnen leidinggeven
Individuele coaching op het gebied van persoonlijke effectiviteit
Ontwikkeling van de cursist staat centraal

Cursus coachend leiderschap Noord-Brabant

Met een cursus of training coachend leiderschap bij jouw bedrijf in Noord-Brabant kun je een moderne manier van persoonlijk leidinggeven ontwikkelen. Coaching is tegenwoordig in modern leiderschap namelijk een belangrijke factor. In veel bedrijven is het normaal dat training en een cursus voor leidinggeven een meer coachend karakter aanneemt, in plaats van de beoordelende en corrigerende rol die voorheen normaal was bij bedrijven in Noord-Brabant. Coaching moet echter wel in jouw stijl van leiderschap zitten. Merk je dat je hierin vastloopt? Dan is het volgen van een cursus coachend leiderschap van LearningCoach in Rijen (Noord-Brabant) een goed idee. Je leert in de cursus een stijl van persoonlijk leiderschap ontwikkelen die past bij jezelf, maar ook beantwoordt aan de behoefte van veel werknemers: coachend leiderschap, of in ieder geval een stukje coaching in het leiderschap.

Hoe ziet een cursus coachend leiderschap eruit voor bedrijven uit Noord-Brabant?

Tijdens de cursus leer je jouw medewerkers begeleiden naar een betere werksituatie, zodat ze zich positiever opstellen ten opzichte van hun werk en daardoor een hogere productiviteit behalen. Veel werknemers willen zich persoonlijk verder ontwikkelen, maar hebben hierbij nog wat ondersteuning nodig. Als coach leg je ineffectieve gedragspatronen bloot, en help je deze om te buigen naar effectief gedrag. Hoe je dit doet, dat leer je tijdens de training coachend leidinggeven van LearningCoach uit Rijen (Noord-Brabant).

Is een training coachend leidinggeven volgen iets voor mij?

Geef je leiding aan een aantal mensen en zou je een andere manier van persoonlijk leiderschap willen ontwikkelen? Maar weet je niet of coaching aanbrengen in je leiderschap iets voor jou is? Onze cursus biedt uitkomst als:

  • Je leiding geeft aan professionals, maar dit in de praktijk wel eens beter kan.
  • Je persoonlijk leiderschap wilt ontwikkelen, waardoor je meer invloed krijgt op je omgeving, assertiever kunt optreden en beter weet wat je wilt (en wat niet).
  • Je projectleider bent en resultaatgericht leiderschap wil ontwikkelen.
  • Je coachende leiderschapsvaardigheden wilt ontwikkelen.

Schrijf je in voor onze cursus

Herken je jezelf in een of meerdere van bovenstaande punten? Schrijf je je dan in voor onze cursus. Deze wordt in principe gegeven op onze cursuslocatie in Rijen (Noord-Brabant), maar kan ook op locatie gegeven worden. Wil je meer informatie of wil je je inschrijven voor deze of een andere cursus? Bel dan naar +31 (0)161 - 232 211 of vul het contactformulier in op de website.