logo

Training

Algemeen

Je hebt waarschijnlijk wel een beeld van hoe een competentiegerichte of vaardigheidstraining eruit ziet: Veelal in een groep met een trainer en rondom een thema.

Bij LearningCoach is Training ook altijd een beetje Coaching: Het beste van beiden dus.

De training behandelt altijd een bepaald thema (zoals projectmanagement), maar is breder dan alleen gericht op het aanleren van concrete vaardigheden. Kennis, inzicht en toepassing worden in onze trainingen direct gekoppeld aan effectief gedrag in de praktijk. Daardoor levert ook training een direct rendement en merkbaar effect op in de praktijk.

Je kunt activerende werkvormen verwachten in combinatie met de meer coachende opstelling rondom de toepassing van het geleerde naar de praktijk. Je leert jezelf te ontwikkelen doordat de LearningCoach je op jouw beste manier laat leren. De LearningCoach training kan in een groep gegeven worden, maar ook individueel.

Onderstaande thema’s kunnen een idee geven waar een LearningCoach training over kan gaan:

  • Coachend leidinggeven
  • Leidinggeven aan professionals
  • Projectmanagement
  • Teamsamenwerking
  • Persoonlijke effectiviteit

Wil je je persoonlijke effectiviteit en leiderschap verder optimaliseren? Volg een training of coaching-traject bij LearningCoach in Breda of een andere locatie naar keuze. Neem voor informatie contact met ons op.