logo
Praktische tips om resultaatgericht te kunnen leidinggeven
Individuele coaching op het gebied van persoonlijke effectiviteit
Ontwikkeling van de cursist staat centraal

Training leidinggeven

Om als leidinggevende je leiderschapskwaliteiten op peil te houden, is een training leidinggeven en motiveren van LearningCoach ideaal. Deze training is niet alleen bedoeld voor managers die problemen ervaren bij het leidinggeven en het aansturen van hun team, maar ook voor leidinggevenden die middels een training coachend willen leren leidinggeven.

Een gedegen training leidinggeven vanuit drie basisprincipes

Alle trainingen op het gebied van leidinggeven van LearningCoach worden gegeven op basis van drie basisprincipes:

  • Integrale aanpak: de vaardigheden die aangeleerd worden tijdens de training coachend leidinggeven en motiveren worden op een coachende manier geïntegreerd in het gedrag van de cursist. Hierin is functionaliteit in de praktijk erg belangrijk. De ontwikkeling van de cursist staat centraal.
  • Maatwerk: het aanbod aan verschillende cursussen en trainingen wordt steeds weer aangepast, zodat wij aan jouw vraag kunnen blijven voldoen. Ook de inhoud van de trainingen en cursussen kunnen op maat worden aangepast. De gewenste ontwikkelingen die je wilt doormaken, staan hierin centraal.
  • Wij werken resultaatgericht én persoonsgericht: Wij werken met trainers en coaches die met hun kennis en ervaring zowel taakgerichte als mensgerichte competenties samenbrengen in hun cursussen.

Door deze unieke aanpak gaan leren, oefenen en toepassen in de praktijk moeiteloos samen. Hierdoor hoef je als cursist minder moeite te doen om de opgedane vaardigheden in de praktijk te brengen. Zo behaal je met onze training coachend leidinggeven en motiveren een veel hoger rendement dan bij andere soortgelijke cursussen.

Schrijf je in voor onze leiderschapstraining

Wil jij ook op een coachende manier leren leidinggeven tijdens onze training coachend leidinggeven en motiveren? Neem dan contact met ons op via +31 (0)161 - 232 211 of ons contactformulier. Je kunt je dan direct inschrijven, maar uiteraard kun je eerst ook eventuele vragen stellen. Wij vertellen je graag over al onze trainingen en cursussen, die allen op een persoonlijke manier worden gegeven.