logo
Praktische tips om resultaatgericht te kunnen leidinggeven
Individuele coaching op het gebied van persoonlijke effectiviteit
Ontwikkeling van de cursist staat centraal

Teamcoaching

Teamcoaching is een coachingstraject dat tot doel heeft om de effectiviteit of samenwerking van een team te verbeteren. Teamcoaching passen we daarom toe wanneer er een groep van minimaal vier personen als één team moet gaan samenwerken (of dat al doen). In deze groep wordt er door middel van teamcoaching een effectiviteitsslag gemaakt in de samenwerking.

Kan jouw huidige team wel wat teamcoaching gebruiken?

Ook wanneer een bestaand team niet optimaal samenwerkt, of de sfeer in het team om verbetering vraagt, is teamcoaching een goed middel. LearningCoach biedt teamcoaching aan in allerlei vormen. Dit kan variëren van een "sessie op de hei" of werkplekbegeleiding tot een compleet outdoor-arrangement waarmee we het team uitdagen en het samenbindend vermogen versterken. Regelmatig werkt onze systemisch coach ook met organisatieopstellingen. Hierdoor ga je op een prettigere manier met elkaar om, waardoor je met meer plezier werkt én betere resultaten bereikt. Met teamcoaching van LearningCoach werk je dus prettiger, sneller en efficiënter!

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden

Is er binnen jouw bedrijf of organisatie behoefte aan (meer) teamcoaching? Er zijn verschillende mogelijkheden in de vorm van cursussen waarmee we je kunnen helpen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je bereikt ons snel en eenvoudig door te bellen naar 0653602578 of ons contactformulier in te vullen.