logo
Praktische tips om resultaatgericht te kunnen leidinggeven
Individuele coaching op het gebied van persoonlijke effectiviteit
Ontwikkeling van de cursist staat centraal

Resultaatgericht leidinggeven

Leer resultaatgericht leidinggeven met de verschillende trainingen van LearningCoach. Je leert dit op een manier die bij jou je collega’s past. Je leert allereerst wat jouw leiderschapsstijl is en je ontdekt welke stijl van leidinggeven het best aansluit bij de karakters van je collega’s of medewerkers. Vervolgens leer je een balans te vinden tussen een leiderschapsstijl die voor jezelf prettig voelt en een stijl die past bij de mensen die je aanstuurt. Zo kun je effectiever en meer resultaatgericht leidinggeven.

Leer op een prettige manier resultaatgericht leidinggeven

Wij bieden voor iedereen die binnen zijn of haar werk moet leidinggeven een leiderschapscursus aan. Een coach voor leidinggevenden geeft hierin praktische tips om resultaatgericht te kunnen leidinggeven, maar wel op een manier die ook de sfeer binnen je team bevordert. Om effectief leiding te geven aan professionals is het belangrijk dat je allereerst je eigen leiderschapsstijl kent. Onze coach voor leidinggevenden helpt je hier graag bij. Daarna kun je op een efficiënte en prettige manier leiding geven, afgestemd op het team, de situatie en jouw persoonlijke leiderschapsstijl:

  • De formele leider, zoals bijvoorbeeld een teamleider of afdelingsmanager (vanuit zijn of haar positie in de organisatie).
  • De functionele leider, zoals bijvoorbeeld een projectleider (vanuit functionele verantwoordelijkheid).
  • De natuurlijke leider, oftewel informeel leiderschap, losstaand van functie of positie in de organisatie
  • De persoonlijke leider: die individueel richting geeft aan het gedrag en de ontwikkeling van personeelsleden.

Wij helpen je graag een betere leider te worden

Herken je al een leiderschapsstijl bij jezelf? Onze coach voor leidinggevenden helpt je graag bij het vaststellen van jouw stijl, waarna we je kunnen helpen om beter leiding te geven. Wil jij dat ook? Neem contact met ons op voor meer informatie of om je direct op te geven voor de cursus resultaatgericht leidinggeven. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0)161 - 232 211 of ons contactformulier in te vullen.