logo

Uitgelicht

Er zijn 6 berichten op 2 pagina's, dit is pagina 1

Wat klanten over ons zeggen

 Onlangs ontving ik de evaluatie van een groep deelnemers aan de coachingsopleiding waarvan Paul de Waal van LearningCoach 2 modules verzorgt.
 |  lees hier de feedback die we ontvingen »


Intervisie training

 Wil jij intervisiebijeenkomsten begeleiden die impact hebben?
In januari starten we weer een nieuwe training Intervisie coaching.
Je leert daarin op een praktische manier het intervisieproces te begeleiden met diverse coachingsvaardigheden. De training levert evt. PE-punten op (SKJ/Registerplein). Heb je interesse? Vraag vrijblijvend informatie aan!  |  Meer informatie over deze training »


LearningCoach bij How it's Done

 LearningCoach is op 24 oktober te gast in het RTL-Z programma How it's Done. We vertellen daarin over onze visie op training en coaching.  |  lees meer »


Diversiteit en Leiderschap

 Merk jij weleens dat samenwerken niet altijd vanzelf gaat? Je collega of cliënt denkt en doet vanuit een andere (culturele) context. Misschien spreekt hij/zij zelfs een andere taal. Je wilt de potentiële kracht benutten door elkaars kwaliteiten, inzichten en ideeën effectief te gebruiken. Met de training “Diversiteit en Leiderschap” krijg je meer inzicht in de persoonlijkheid en culturele context van jezelf én die van de ander.  |  lees meer »


Online Coaching

 Vanwege de maatregelen in verband met het COVID-19 virus werkt iedereen momenteel zoveel mogelijk thuis of op afstand. Bij een aantal activiteiten wordt snel gedacht dat online niet goed werkt. LearningCoach heeft inmiddels de ervaring dat Coaching in een aantal gevallen heel goed kan werken, en we hebben een aantal coaching technieken hierop aangepast. Online coaching bieden we aan in korte virtuele bijeenkomsten van een half uur tot anderhalf uur. Heb je interesse? Neem contact met ons op en ervaar zelf dat het werkt!  |  lees meer »


Pagina:  1  2  Next »