logo

Uitgelicht

Er zijn 3 berichten op 1 pagina

Online Coaching

 Vanwege de maatregelen in verband met het COVID-19 virus werkt iedereen momenteel zoveel mogelijk thuis of op afstand. Bij een aantal activiteiten wordt snel gedacht dat online niet goed werkt. LearningCoach heeft inmiddels de ervaring dat Coaching in een aantal gevallen heel goed kan werken, en we hebben een aantal coaching technieken hierop aangepast. Online coaching bieden we aan in korte virtuele bijeenkomsten van een half uur tot anderhalf uur. Heb je interesse? Neem contact met ons op en ervaar zelf dat het werkt!  |  lees meer »


Intervisie training geaccrediteerd

 In 2019 hebben wij de nieuwe training "Intervisie-begeleiden" ontwikkeld. Deze training is nu geaccrediteerd bij Registerplein èn SKJ. Werk jij in de zorg- of welzijnssector en neem je deel aan deze training, dan ontvang je hiervoor dus PE-punten!  |  lees meer over deze training »


LearningCoach heeft een geheel nieuwe website!

 Onze website is helemaal vernieuwd! De indeling is anders, het uiterlijk is nieuw en de inhoud is als vanouds: informatief en uitgebreid. Welkom op de website van LearningCoach.nl!