logo

Blog

Er zijn 7 berichten op 2 pagina's, dit is pagina 1

Wat kan ik, en wil ik dat wel?

 Een client komt binnen en steekt meteen van wal: "Ik weet best wel wat ik kan, waar ik goed in ben. maar het wordt steeds onduidelijker of ik dat ook wel wil!".  |  lees meer »


Wat kan ik met mijn talent?

 Vraag jij je wel eens af welke talenten je hebt, en wat je ermee kan of wie er
op jouw talent zit te wachten?
Vanaf 1 december is het weer mogelijk om met subsidie een persoonlijk ontwikkeladvies te krijgen door middel van een loopbaancoaching traject. Op basis van een SWOT-analyse krijg je een concreet beeld van ontwikkelmogelijkheden voor je loopbaan. LearningCoach doet een stap extra en begeleidt je bij de eerste stappen die je daarin kunt zetten.


Online coachen - kan dat wel?

 "Online coachen - werkt dat wel?". Een vraag die ik momenteel bijna dagelijks te horen krijg. Kort antwoord: Ja het kan! Wel moet de coach zich bewust zijn dat de setting anders is dan face-to-face en de werkwijze hierop aanpassen. Inmiddels heeft LearningCoach ervaring met het coachen op afstand, onder andere in het werken met systemische methodieken (familie- en organisatieopstellingen).
Wil je ook ervaren dat het werkt? Neem contact op voor een proefsessie!


Geef je persoonlijke ontwikkeling een impuls met Coaching.

 Heb jij regelmatig het gevoel dat je belemmerd wordt in je ontwikkeling, als persoon of in studie/werk? Geeft je leven en/of werk je niet de voldoening die je graag zou willen? Dan kan coaching je helpen daarin concrete stappen te zetten!  |  lees meer »


Online Coaching

 Mijn spreekkamer voor individuele coaching is opnieuw ingericht en doet nu ook dienst als studio voor online bijeenkomsten.

Met Hoorn’s als decor zetten we de juiste toon voor inspirerende coaching en training. #Coaching #training

Meer weten of een proefsessie aanvragen? Neem contact met ons op.  |  Online spreekkamer »


Pagina:  1  2  Next »