logo

Uitgelicht

Diversiteit en Leiderschap

Training Diversiteit en Leiderschap

Merk jij weleens dat samenwerken niet altijd vanzelf gaat? Je collega of cliënt denkt en doet vanuit een andere (culturele) context. Misschien spreekt hij/zij zelfs een andere taal. Je wilt de potentiële kracht benutten door elkaars kwaliteiten, inzichten en ideeën effectief te gebruiken. Met de training “Diversiteit en Leiderschap” krijg je meer inzicht in de persoonlijkheid en culturele context van jezelf én die van de ander.

 

Door verschillende leuke en interactieve oefeningen kom je niet alleen meer te weten over jezelf en de ander, maar krijg je ook de tools om verschillen bespreekbaar te maken en op een constructieve manier te overbruggen. Deze soft skills zijn binnen zowel interculturele contexten als lokale contexten waardevol, omdat niemand hetzelfde is! De training maakt gebruik van inzichten uit de persoonlijk leiderschaps- en teamcoaching, interculturele communicatie en culturele antropologie en is daardoor een waardevolle toevoeging aan jouw team!

 

De trainingen kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven worden en zullen op basis van de specifieke vraag en doelstelling van jouw team op maat gemaakt worden. 

Neem voor meer informatie contact op met Irène Leibbrand

Hopelijk tot gauw!

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin